De la concept la productie, lucram pentru a introduce pe piata produse de calitate, activitate pe care am perfectionat-o in ani de experienta. Aceasta implica:
 • Formularea de specificatii si cerinte de produs
 • Dezvoltrea de modele conceptuale
 • Convertirea specificatiilor de produs in prototipuri functionale
 • Validarea randamentul produsului comparativ cu specificatiile
 • Determinarea fiabilitatea produsului
 • Realizarea tranzitiei spre productie
 • Sustinerea specificatiilor pe parcursul ciclului de viata al produsului

EBS Electric Group  sustine dezvoltarea unor produse de calitate superioara si optimizarea costurilor in timpul fazelor de proiectare, prin aplicarea conceptelor de Proiectare pentru Excelenta (DFX) – incluzand Proiectarea pentru Aprovizionare (DFP), Proiectarea pentru Fabricatie (DFM) si Proiectarea pentru Testare (DFT).

 

Proiectare pentru Aprovizionare (DFP)

O mare parte din succesul dezvoltarii unui nou produs este determinata de selectarea eficienta a componentelor si materialelor. EBS Electric Group are experienta vasta in aprovizionarea componentelor electronice, electrice, mecanice si electro-mecanice, avand relatii stranse de parteneriat cu furnizori de talie mondiala. Departamentul de achizitii, impreuna cu cel de proiectare, ofera certitudinea ca, de-a lungul ciclului de viata, produsele dezvoltate de noi vor beneficia de:

 

 • Timp redus de productie
 • Introducere cat mai rapida pe piata
 • Garantie eficienta
 • Durata de viata extinsa

 

Proiectare pentru Fabricatie (DFM)

O componenta a procesului de proiectare orientata pe productibilitate, proiectarea pentru fabricatie permite ca produsele sa fie realizate intr-un timp scurt, eficient din punct de vedere a costurilor si la un standard ridicat de calitate.

Majoritatea costurilor pe care le implica ciclul de viata al produsului sunt alocate in timpul etapei de proiectare. Prin urmare, evaluarea si optimizarea costurilor in aceasta etapa critica sunt de maxima importanta, influentand viabilitatea produselor pe toata durata lor de viata.

EBS Electric Group are o experienta substantiala, dobandita prin ani de sprijin acordat clientilor in aceasta perioada critica, pentru a obtine certitudinea ca proiectele sunt optimizate pentru procesul de productie si ca toti factorii – precum specificatiile componentelor, tolerantele dimensionale si procesele secundare – sunt luate in considerare.

 

Proiectare pentru Testare (DFT)

Proiectarea pentru testare implica toate caracteristicile de testare in proiectarea hardware, atat pentru a facilita procesul de dezvoltare, cat si pe cel de aplicare a testelor de fabricatie.

Aceasta etapa este cu atat mai critica, cu cat ansamblurile PCB au devenit tot mai complexe. DFT este deci vitala pentru a obtine certitudinea ca sunt luate in calcul capacitatile si necesitatile de  diagnostic, precum si cele de solutionare a defectelor.

Pe langa departamentul de testare din cadrul productiei, care colaboreaza cu departamentul de proiectare la aceasta etapa, avem avantajul de a detine un laborator de testare a compatibilitatii electromagnetice complet echipat, aflat in incinta companiei, unde putem testa in regim neacreditat imunitatea la perturbatii electromagnetice a ansamblurilor PCB si prototipurilor, reducand astfel considerabil costurile legate de testari ulterioare.