Pentru produse proiectate sa functioneze in medii dure, fie ca sunt din domeniul militar, medical, de transport sau industrial, solutia este protectia prin lacuire.

Prin izolarea electrica, placile asamblate isi mentin rezistenta de izolate de suprafata un timp indelungat, asigurand astfel integritatea si operabilitatea ansamblului. Stratul de lac asigura o bariera impotriva contaminarilor din mediul de functionare, prevenind astfel coroziunea si sporind fiabilitatea placii asamblate, reducand astfel potentialele costuri si in cele din urma, crescand durata de viata a produsului.

Sistemul nostru de lacuire automata selectiva, fara atomizare, permite aplicarea materialelor de protectie cu vascozitati mai mici de 100 centipoise. Grosimea straturilor de protectie obtinute varianza intre 0.5 pana la 8 mils pentru materiale pe baza de solventi si de 4 pana la 8 mils pentru materiale 100% solide.

Cu o eficienta de transfer de 99%, utilizarea materialului de acoperire este optimizata la maxim, astfel ca pierderile sunt minime, iar costurile sunt reduse considerabil.

Procesul de aplicare a lacului protector fara atomizare are numeroase avantaje. Materialul este aplicat in strat, in mod controlat, eliminand pierderile si acoperirile nedorite asociate cu procedeul de atomizare, minimizand situatiile de prelucrare ulterioara. Procesul de aplicare are loc intr-un mediu inchis, ventilat.

Capacitatea excelenta de acoperire este data de capul pe cinci axe, ce permite acoperirea tuturor suprafetelor componentelor. Este disponibila o gama larga de duze de dispersare, cu dimensiuni intre 6,35 si 19,05 mm, fiecare avand o toleranta de 0,792 mm.

Dimensiunile zonei de dispersie permit lacuirea placilor cu dimensiuni de pana la 457 x 387 mm, asigurand acoperirea chiar si placilor de complexitate ridicata, in cateva secunde.