Furnizor de servicii complete EMS, EBS Electric Group si-a inceput activitatea oferind servicii de reparatii pentru echipamente utilizate in industria miniera extractiva. O activitate de succes, pe care o efectuam de peste 20 de ani, aceasta s-a extins pentru a acoperi nu doar servicii de reparatii, dar si de revizie, reprelucrare, reconditionare si modernizare, atat a propriilor produse cat si a produselor clientilor nostri.

Prin departamentele noastre de productie electronica, a personalului instruit IPC ce realizeaza asamblare conventionala manuala, a departamentelor de proiectare si achitizie, putem realiza o analiza complexa a modulelor, dispozitivelor si sistemelor electronice si electrice si efectua reparatii si reprelucrari SMD si THT a PCB-urilor asamblate, pentru oricare din situatiile in care:

Nu sunteti sigur de ce nu functioneaza o componenta

Desi ati efectuat teste si stiti ca o componenta nu functioneaza, nu puteti gasi un motiv. Inginerii nostri vor analiza schemele originale si layout-ul PCB, pentru a descoperi cauza.

Modelul dvs. nu functioneaza

Fie ca proiectul dvs. necesita utilizarea unei componente incompatibile cu PCB-ul sau ati ajuns la un compromis pentru ca aveti dificultati in aprovizionarea anumitor componente, echipele noastre de proiectare si aprovizionare vor analiza specificatiile originale si le vor compara cu dispozitivul, descoperind problema si sprijinindu-va in gasirea unor componente adecvate, care sa nu afecteze integritatea modelului initial.

Produsul dvs. nu este conform asteptarilor

Uneori, desi produsul dvs. functioneaza corect, puteti avea nemultumiri. Fie ca nu indeplineste anumite cerinte, nu este suficient de compact si rapid sau este prea costisitor de produs – echipele noastre de productie si proiectare au experienta adecvata, oferindu-va asistenta pentru imbunatatirea anumitor aspecte ale produsului dvs., astfel ca acesta sa functioneze conform asteptarilor.

Produsul dvs. se defecteaza pe teren

Uneori, o singura componenta poate compromite o serie intreaga. Echipamentele pe care le utilizam in productie ne permit sa rezolvam astfel de probleme rapid si eficient, indepartand componentele defecte sau compromise si inlocuindu-le.

Produsul dvs. nu a ajuns inca la clientul final, dar este necesara o revizie sau reparatie

Fie ca este vorba de o revizie hardware sau software sau o cerinta de ultima ora, a clientului dvs., ce determina necesitatea efectuarii unor modificari.