Calitate, Standarde si Proceduri

Ca furnizori de servicii complete de productie electronica, consideram ca este absolut esential ca activitatile noastre sa genereze solutii de calitate inalta, consecventa, conform cerintelor clientilor nostri. Intentia fiecarui angajat al EBS Electric Group de a livra servicii de calitate si de a asigura satisfactia deplina a clientilor, este forta motorie din spatele politicilor si procedurilor noastre de Asigurare a Calitatii.

Principiile noastre

angajament pentru asigurarea calitatii
 • 1

  Calitatea produselor si serviciilor pe care le furnizam ca grup de companii, reprezinta responsabilitatea tuturor angajatilor.

 • 2

  Ne straduim continuu sa depasim asteptarile clientilor


 • 3

  Asigurarea calitatii este inclusa in proces, si nu este niciodata un element ce se ia in considerare ulterior.

 • 4

  Masurare, analiza si imbunatatire – continue.


Sistemul de Management al Calitatii

Fiecare companie din cadrul EBS Electric Group are implementat are minim implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001:2008, incepand cu primul nostru an de activitate.

Productie electronica conform standardului IPC-A-610

Activitatile noastre de productie electronica se realizeaza conform standardului IPC-A-610, de catre personal instruit in conformitate.

Aprovizionare de calitate

De-a lungul experientei acumulate in aprovizionarea cu materiale pentru procesul de productie electronica, am dezvoltat proceduri solide pentru selectionarea furnizorilor de materiale si pentru monitorizarea performantei acestora, care sa imbunatateasca durata si calitatea aprovizionarii.

Feedback clienti

In cele din urma, implementarea standardelor ISO 9001 si IPC 610 in sine nu este suficienta pentru a garanta satisfactia clientilor. Intregul ansamblu de activitati implicate in procesele de productie si livrare de produse de calitate catre clientii nostri, trebuie executate competent, iar pentru noi, modul in care clientii percep si evalueaza aceasta competenta ne determina sa imbunatatim constant serviciile noastre.