Evolutie constanta

EBS Electric Group reprezinta efortul cumulat a peste 20 de ani de activitate a companiilor Electro Promex, BKD Electronic si STI Electronic in oferirea serviciilor de productie, asamblare si testare electronica, precum si dezvoltarea de echipamente electrice si electronice pentru medii industriale si casnice.

1993

Electro Promex

Am inceput in 1993 cu infiintarea companiei Electro Promex, oferind servicii de reparatii si mentenanta pentru echipamente electrice si electronice, utilizate in medii industriale, cu preponderenta in industria miniera din Valea Jiului. In curand, produceam propriile echipamente, venind in intampinarea cerintelor acestor industrii.

1999

BKD Electronic

In 1999, odata cu infiintarea companiei BKD Electronic, activitatea noastra ca mic producator s-a extins. Am deschis propria fabrica de productie electronica, introducand asamblarea PCB cu echipamente automatizate si oferind servicii de productie electronica, clientilor din Romania. La scurt timp, realizam productia pentru primii clienti europeni.

2004

STI Electronic

STI Electronic a fost infiintata in 2004, ca urmare a viziunii noastre de a oferi servicii complete de proiectare, dezvoltare, productie si testare. Am infiintat un departament dedicat doar activitatii de cercetare, proiectare si dezvoltare si am investit in ceea ce va fi primul laborator de testare a compatibilitatii electromagnetice al unei companii cu capitat privat, din Romania.

2005

Electro Promex srl & Co KEG Austria

Am continuat sa investim si sa ne extindem. Cu 2 ani inainte de aderarea Romaniei la UE, lucrand deja cu cativa clienti europeni importanti, am decis sa ne extindem serviciile pe piata Europeana, infiintand in 2005 compania Electro Promex srl & Co KEG cu sediul in Linz, Austria. In curand, cererea de servicii de productie electronica a crescut peste capacitatile noastre de productie, ceea ce ne-a determinat sa investim intr-o noua linie de asamblare PCB si altor echipamente aferente productiei.

Prezent

Petrosani - Brad - Linz

Recent, ne-am mutat intr-o fabrica de productie nou construita, in timp ce fabrica de asamblare cabluri din Baia de Cris, Brad, si-a inceput activitatea in acest an. Toate aceste capabilitati ne permit sa testam, sa automatizam si sa perfectionam procesele de productie si dezvoltare, pana la cele mai mici detalii - permitandu-ne sa oferim solutii inteligente si optimizate, la costuri sub concurenta.