Fiind un furnizor de servicii complete de productie electronica cu experienta, intelegem cat de importanta este asigurarea unor procese flexibile si inovatoare in managementul lantului de aprovizionare, ce pot face diferenta intr-o piata competitiva. Indiferent de cerinte: aprovizionare completa, partiala sau servicii de asamblare - cu pachete de asamblare furnizate de client - departamentele noastre de aprovizionare din Romania si Austria va ofera solutii eficiente de aprovizionare si management al lantului de aprovizionare.

Am construit relatii stranse de colaborare cu partenerii nostri de aprovizionare din intreaga lume, ceea ce ne permite sa reducem costurile de achizitie si sa crestem complexitatea lantului de aprovizionare, mentinand in acelasi timp nivele ridicate de calitate si livrare. Astfel, valoarea colaborarii noastre cu furnizorii este maximizata spre beneficiul clientilor nostri.

Beneficii

 • 1Costuri reduse de achizitie

  Relatii consacrate de colaborare cu furnizori mondiali. Birouri de achizitie in Romania si Austria.

 • 2Ce aprovizionam

  Componente active, pasive, electromecanice, placi cu circuit imprimat.


 • 3Consultanta aprovizionare

  Personal tehnic pentru consultanta componente de tip obsolete, hard-to-find, probleme de disponibilitate si alternative.

 • 4Management stoc excedentar

  Valorificarea stocului excedentar pentru fluidizarea proceselor de aprovizionare


Managementul furnizorilor

Selectionam si clasificam furnizorii nostri dupa criterii bine definite - eficienta si servicii de calitate, experienta si referinte, raport pret/performanta, calitatea logisticii si suport tehnic.

Managementul componentelor de tip obsolete

Pe piata semiconductorilor, in fiecare an, o mare cantitate de component se incadreaza in categoria obsolete. Gestiunea acestor component necesita o atentie continua. EBS Electric Group lucreaza indeaproape cu parteneri cheie, pentru a putea furniza clientilor nostri informatii cat mai actuale si detaliate. Avand implementate procese de identificare a considerate ca fiind obsolete, aflate la sfarsitul vietii sau avand timp de fabricatie indelungat, putem analiza si planifica tranzitia spre component de schimb sau identifica furnizori de incredere.

Managementul stocurilor in exces

Fiind atat subcontractori de servicii de productie electronica, cat si dezvoltatori de produse, gestiunea stocurilor in exces reprezinta o prioritate pentru noi, in scopul de fluidiza procesele de aprovizionare si a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Astfel, colaboram cu parteneri care ne ajuta sa valorificam stocul excedentar si sa-l gestionam eficient. Continuam sa perfectionam acest proces si suntem mereu in cautare sa extindem reteaua de gestiune a stocului excedentar. Pentru mai multe detalii despre inventarul nostru, va rugam sa ne contactati.