EBS Electric Group reprezinta un grup integrat de companii, cu sedii in Romania si Austria, ce furnizeaza servicii complete de productie electronica, dezvoltare de produs si solutii tehnologice la cheie pentru aplicatii in domeniile automatizarilor industriale si casnice, exploatarilor miniere si petroliere si industriei energetice.
In peste 20 de ani de existenta, activitatile noastre s-au extins si au evoluat intampinand necesitatile tehnologice ale clientilor. Astazi, solutiile noastre de productie electronica cuprind servicii complete de aprovizionare componente electronice, asamblare PCB, lacuire selectiva, asamblare cabluri, testare functionala si rework, avand in acelasi timp capacitatea si experienta de a transpune ideile dvs. in solutii tehnologice reale, prin serviciile de dezvoltare de produs: realizare prototip, proiectare schematica & layout, dezvoltare aplicatii software pentru microcontrollere.


 • 120 de ani experienta in dezvoltarea de produs

  In peste 20 de ani de activitate, am dezvoltat, produs, testat si comercializat peste 100 de echipamente electrice si electronice cu aplicatii in domeniul automatizarilor industriale si casnice, exploatarilor miniere si petroliere si industriei energetice.

 • 215 ani de experienta in productie electronica

  Timp in care am perfectionat furnizarea de servicii complete de productie electronica; deservim clienti in mai mult de jumatate din tarile europene.

 • 3Propriul laborator de testare EMC

  Expertiza si dotari tehnice pentru testarea compatibilitatii electromagnetice.

 • 4Livrare inclusa

  Avem propriul serviciu de livrari si efectuam transporturi in toata Europa.

Solutiile noastre complete


Lichidare stoc componente electronice

Folosim cele mai bune practici in managementul inventarului componentelor electronice in exces. Va rugam sa ne Contactati pentru a discuta mai multe.